2010-11-24 10:17:31• hírek • (X)

A tökéletes ajándék minden alkalomra

Egyre gyakrabban tér be a boltokban, és nézegeti a webshopokat, vagy az üzletek kirakatait? Ajándékot vásárolna, de nehéz eldöntenie, hogy mi is lenne az ideális választás? Ha valami igazán praktikusat és minőségit szeretne, akkor van egy kiváló tippünk!

Ha kifogyott már az ötletekből, és nem tudja mivel lepje meg kedvesét, szeretteit, akkor ne habozzon, válassza a Szalon Expressive ajánlatát! A szatmáriak által közkedvelt szépségszalon most főként a férfiaknak nyújt segítséget az ajándékválasztásban, de bárki meglepetést okozhat a Szalon Expressive ajándékutalványaival!

A Szalon Expressive ajándékutalványa tökéletes ajándék lehet minden alkalomra vagy ünnepre, melyet a szalon által nyújtott fodrász vagy smink szolgáltatásokra, illetve professzionális kozmetikumokra és hajápoló termékekre lehet beváltani.

Óriási meglepetés szerezhet ezzel kedvesének, barátnőjének, hiszen minden nőnek szüksége van hajápolási termékekre, dekorkozmetikumokra, és most az ünnepek közeledtével egy-egy alkalmi frizurára vagy sminkre.

Nagy előny, hogy az ajándékutalványok beváltása nincs határidőhöz kötve, és bármilyen összegre kiállítható! Lepje meg Ön is szeretteit a Szalon Expressive szolgáltatásaival és professzionális termékeivel!




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: